PDA

View Full Version : Memphis 16 MC-1500d



ThumpinTitan
02-08-2011, 06:36 PM
Item(s) for Sale:


Memphis 16 MC1500d

Item(s) Description/Condition:

750 @ 4ohm x1
1500 @ 2ohm x1

Amp is Fully Functional, does have some scrapes along the top

8/10 Cosmetics
10/10 Working


Price:



SOLD!!

Shipping and Miscellaneous Item Information:




Item Pictures:
http://i734.photobucket.com/albums/ww344/ThumpinTitan/Memphisamp.jpg
(List pictures in this section, 1st picture should be your username/date if you have less than 10 positive feedbacks with the i-Trader system or less than 10 references that you have sold to in the past. (These must be listed in your signature, or a link provided to a feedback thread listing these references)).

bigbangtheory
02-08-2011, 07:52 PM
Not 1-ohm stable?

Nice amp! Interested in this as well, lol! Just no monies for couple weeks.

06goat
02-08-2011, 08:01 PM
glws, nice price.

corey0928
02-08-2011, 08:04 PM
Nope 2 ohm stable only. My :old amp. I never ran it below 4 ohm. Glws

ThumpinTitan
02-08-2011, 08:04 PM
Not 1-ohm stable?

Nice amp! Interested in this as well, lol! Just no monies for couple weeks.
honestly not sure, ive never tried it at 1ohm

go borrow some cash lol

glws, nice price.

Thanks!!

Would like to get sold ASAP!!

Kangaroux
02-08-2011, 08:10 PM
what sub is that in the pic? lol

ThumpinTitan
02-08-2011, 08:11 PM
what sub is that in the pic? lol

12" Orion HCCA

Shinju
02-08-2011, 08:16 PM
do not run it at 1ohm you will kill it. Amp is a beast at 2ohm.

nice price!

bigbangtheory
02-08-2011, 08:30 PM
I need 2 2-ohm subs to run this then at 2-ohm....harder to find used. :(

Easier on electrical though, which is a plus.

ThumpinTitan
02-08-2011, 08:35 PM
I need 2 2-ohm subs to run this then at 2-ohm....harder to find used. :(

Easier on electrical though, which is a plus.

Or a Single D4 or D1 sub as i do... definately puts out rated and some. gets my hcca ^^ moving like a mofo

bigbangtheory
02-08-2011, 09:29 PM
Have a box for two 10" subs and want it to take it easy on electrical. I was pushing it in last install running 2-ohms on a BXI Hifonics 2608d which put out 1700rms.

Dont have big3 done yet....and doing an uber budget build.

With that said, throw in that 0g wire in for free as well? :)

ThumpinTitan
02-08-2011, 09:33 PM
Have a box for two 10" subs and want it to take it easy on electrical. I was pushing it in last install running 2-ohms on a BXI Hifonics 2608d which put out 1700rms.

Dont have big3 done yet....and doing an uber budget build.

With that said, throw in that 0g wire in for free as well? :)

that wire is 2/0 and is now installed in my truck. Plus its heavy, shipping the amp and wire would definately been a no no lol

ThumpinTitan
02-09-2011, 12:12 AM
Pending Sale

Louisiana_CRX
02-09-2011, 12:18 AM
Have a box for two 10" subs and want it to take it easy on electrical. I was pushing it in last install running 2-ohms on a BXI Hifonics 2608d which put out 1700rms.

Dont have big3 done yet....and doing an uber budget build.

With that said, throw in that 0g wire in for free as well? :)

Its a much cleaner amp than your Hifonics

ThumpinTitan
02-09-2011, 01:08 PM
Amp has been Sold!!

bigbangtheory
02-09-2011, 01:15 PM
Its a much cleaner amp than your Hifonics

Cleaner, probably, but I did some awesome numbers on that Hifonics....I would buy another in a heartbeat.