PDA

View Full Version : Clarion VZ400 E-Brake Bypass



HyundaiGuy
01-08-2011, 03:55 PM
Does anyone know if i need to wire directly to a ground or do i need some sort of toggle switch setup or is there a completely different way of doing this?

Apollyon
01-19-2011, 12:17 AM
Toggle switch

will3
01-19-2011, 08:54 AM
Toggle switch

This,
They intended for you to have to set the parking bark , release it and have to set it again to view the screen , to ensure you were sittting still , ground the parking bark wire and put a toggle switch in between and then turn it on then off then on again, and the screen should pop up in a second or two.