PDA

View Full Version : Converted Power Supply For Sale



Johnny Law.Lulz
09-29-2010, 04:49 PM
All the wiring has been done and everything has been set-up. I used it to power a 4 channel out in my garage.

$23 Shipped priority.
$18 Shipped for Parcel post.

http://i92.photobucket.com/albums/l8/worstenemy453/PART_1285788712481.jpg

Digital Designs
09-29-2010, 04:51 PM
Biggest amp this thing could power?

Johnny Law.Lulz
09-29-2010, 04:54 PM
Well the 4 channel was a 75x4 i believe. I wouldnt put anything with over 50 amps of draw for a long period of time. You could use it to test stuff as well.

Johnny Law.Lulz
10-01-2010, 01:43 PM
Bump.

Johnny Law.Lulz
10-02-2010, 03:19 PM
bump.

therat1989
10-02-2010, 03:43 PM
So this was a 300 Watt power supply? I like how clean it looks compared to mine. Unfortunately I need another 500 Watt supply. :(

Johnny Law.Lulz
10-02-2010, 03:49 PM
Yeah its a 300 Watt.

Johnny Law.Lulz
10-05-2010, 12:14 AM
If this isnt gone by 4PM eastern tomorrow its getting trashed.

dumple
10-05-2010, 12:16 AM
give me your address so i can pick it out of the trash for the free

Johnny Law.Lulz
10-05-2010, 12:19 AM
You want to drive that far and its yours but it wont be free. My trash comes tomorrow at around 6 so you should leave now.

Johnny Law.Lulz
10-05-2010, 04:10 PM
Bump, its close to trash time for it.

Darkness DT1
10-05-2010, 04:17 PM
would it work for testing a 600 watt amp for a few minutes?

Johnny Law.Lulz
10-05-2010, 04:19 PM
would it work for testing a 600 watt amp for a few minutes?

Yeah, you could test bigger amps, just dont use it for long periods of time.

Darkness DT1
10-05-2010, 04:26 PM
Alright i'll take it, I need something simple like this to test out some gear.

nateberrier
10-05-2010, 04:36 PM
im about to start making these

Johnny Law.Lulz
10-05-2010, 04:36 PM
PM me for paypal info.

Johnny Law.Lulz
10-05-2010, 04:37 PM
im about to start making these

I had 3 that i made, 1 i stopped on it becuase it was different inside, 1 i never finished and then this one. I just trashed a computer, i wouldve sent ya the power supply for you to do it.

Darkness DT1
10-05-2010, 04:38 PM
Well when you do hit me up, I have some smaller items that I am testing now but will need something bigger in the future.

BrownVanMan
10-05-2010, 04:38 PM
these work but only 12v and usually lower under load. anyone know if adding a cap would help bring voltage up?

nateberrier
10-05-2010, 04:43 PM
Cap will bring up the voltage. Yeah Compaqs or nonstandard PCs dont always work but I can make them, I ran a head unit in my room as a stereo for a while lol.

Darkness DT1
10-05-2010, 05:50 PM
payment sent

groundpound4200
10-05-2010, 07:46 PM
I think hooking up a battery in between the supply and the amp would be better than adding a cap