PDA

View Full Version : amp install



R3B3L 91
07-19-2010, 05:37 PM
quick question can i run the power wire from the fuse box under the hood to the amp or does it have to be on the battery. I ask this cause i have a grand prix and the battery has weird connections on it and its hard to get a good connection.

Skittles619
07-19-2010, 06:18 PM
Must be from battery... Should run the largest gauge your amp will accept.

misfit138
07-19-2010, 06:26 PM
There are tons of affordable aftermarket battery terminals. If the terminal in your car is that "werid", just replace it...

ILoveZombies!
07-19-2010, 06:28 PM
You need something like this (http://www.crutchfield.com/S-OFQ4QFSA4Ob/p_211BTSMS/StreetWires-Side-Mount-Battery-Adapter-Post-Small-adaptor.html)

R3B3L 91
07-19-2010, 07:05 PM
You need something like this (http://www.crutchfield.com/S-OFQ4QFSA4Ob/p_211BTSMS/StreetWires-Side-Mount-Battery-Adapter-Post-Small-adaptor.html)
so this (http://www.sonicelectronix.com/item_21108_EFX+Core+C+Clamp+by+Scosche.html) would work? im just not sure waht the stock wire gauge is on my grand prix, is it 8?