PDA

View Full Version : Precision ports?



Bass911
04-12-2010, 09:09 PM
This might be a stupid question? If I'm using their calculator and it says I need 2 21" long ports, and they only have a 4x17, how do I make it longer?

Canaan
04-12-2010, 09:32 PM
You can order 4ft center tubes from them. Just cut them to length.

RAM_Designs
04-12-2010, 10:05 PM
This is why I go with slot ports.

mazdakid
04-12-2010, 11:33 PM
the thin walled 4" pvc from home depot fits pretty good.

Bass911
04-13-2010, 01:41 AM
You can order 4ft center tubes from them. Just cut them to length.

Do they have some kind of coupler to connect it?

Bass911
04-13-2010, 01:54 AM
This is why I go with slot ports.

I do use slots, but the person that I'm building the box for wants aeros!