PDA

View Full Version : 2 hdc3 12s box?



ratswitfuzytail
02-21-2010, 11:40 PM
im planning on putting 2 hdc3 12s in a ported box ill most likely be useing 2 audiopipe 1500 to power them. i want it loud any suggestions on how many cubes would these work best in

k_schutte
02-21-2010, 11:42 PM
2.5ft^3 each, with about 80sq.in. of port area tuned to 38hz~ is recommended for SPL IIRC...

Personally I am doing 5ft^3 net, 84sq.in. of port area tuned to 38hz for my pair...

ratswitfuzytail
02-21-2010, 11:47 PM
thanx, now the fun part, trying to find away for that to fit in a VW Cabrio

k_schutte
02-21-2010, 11:51 PM
LOL... yeah, you are looking at a good 7ft^3 gross box size if you go slot port...

mlstrass
02-22-2010, 09:52 AM
I've done a few 2 12's set ups in 4 - 4.5cubes since not all trunks will fit a 5^3 net box.

Last one I did for an Impala is 4cubes @ 38Hz off 2 3500's and he's done a 48+ legal so far and should be louder now that we added more batts.