PDA

View Full Version : 4OHm? hope you can tell me if this is correct...



connersdad19
02-12-2010, 11:09 PM
Nevermind to many ***** on this forum

mbrooky
02-12-2010, 11:50 PM
:wow:

connersdad19
02-13-2010, 12:34 AM
Nevermind to many ***** on this forum

Johnny Law.Lulz
02-13-2010, 12:37 AM
You could just run each individual wire to the amp. :fyi: instead of trying to link them, unless your trying to cut down on teh wire usage.

misfit138
02-13-2010, 12:39 AM
http://i327.photobucket.com/albums/k460/savage1119/4subs4ohms.gif..

Johnny Law.Lulz
02-13-2010, 12:42 AM
http://i327.photobucket.com/albums/k460/savage1119/4subs4ohms.gif..

I think he wanted to put a pair on each channel.

connersdad19
02-13-2010, 12:42 AM
thanks misfit and worst...and to misfit thats what i had in my original post....just was wondering if there was any other way but i can wire them up like that
thanks guys.

i was wanting to see if i could do this ....

http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/ca/learningcenter/car/subwoofer_wiring/4SVC_4-ohm_2ch.jpg

these are the ratings on the amp i got

# 100W x 2 @ 4 Ohm
# 125W x 2 @ 2 Ohm
# 300W x 1 @ 4 Ohm

misfit138
02-13-2010, 12:45 AM
I think he wanted to put a pair on each channel.

Hmm. I must've read the opening post incorrectly...

misfit138
02-13-2010, 12:46 AM
thanks misfit and worst...and to misfit thats what i had in my original post....just was wondering if there was any other way but i can wire them up like that
thanks guys.

i was wanting to see if i could do this ....

http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/ca/learningcenter/car/subwoofer_wiring/4SVC_4-ohm_2ch.jpg

these are the ratings on the amp i got

# 100W x 2 @ 4 Ohm
# 125W x 2 @ 2 Ohm
# 300W x 1 @ 4 Ohm

There's no reason why you couldn't wire each pair @ 2 ohms and use a 2 channel. It'll work out just fine...

Johnny Law.Lulz
02-13-2010, 12:46 AM
Hmm. I must've read the opening post incorrectly...

it mightve been me that read incorrectly, either way.

Johnny Law.Lulz
02-13-2010, 12:47 AM
There's no reason why you couldn't wire each pair @ 2 ohms and use a 2 channel. It'll work out just fine...

This.

connersdad19
02-13-2010, 12:48 AM
thanks guys i appreciate the help. /thread.