PDA

View Full Version : anyone with kenwood HU and ipod touch/phone



toledokid
01-25-2010, 02:18 PM
I just went and put an extra 17gigs of music on my iPod touch last night, and now I'm up to about 30 gigs of the 64 being used, but I noticed the Head unit interface is slow and sluggish, sometimes taking me to a blank screen when I click the search button, other times when I get it to go through my artist listing it will show the currently played artist directly above whatever being looked at originally, although not being in the normal alphabetical order, and then when I go through some artists will say ART001 or ART053, then albums sometimes say ALB001, etc, down to the songs sometimes saying SONG001 or something similar.

Anyone had this problem, do you think it's a problem with the iPod itself, or the head unit not being able to properly read the iPod quickly enough?

I never had the problem before when I had around 12gigs of music on my iPod... anyone have any insight? Might try a format, but don't wanna try it just yet.

nineball
01-26-2010, 02:58 PM
i have a 993 and a 16g iphone 3g with 14g of music and never had this problem.

toledokid
02-11-2010, 01:38 PM
i have a 993 and a 16g iphone 3g with 14g of music and never had this problem.ok, I'll try formatting it and putting all my music back on it, cause it's starting to become a major nuisance, like half the time when I go to my music listing it will come up with a blank screen, I'll have to press the magnifying glass button 2x to get it to work. :(

but yeah I got like 33gigs of music on it at the moment, but a format wont' hurt it.