PDA

View Full Version : any new Alpines have AInet?



another Lance
12-23-2009, 10:25 PM
I have an old Alpine deck that is on its way out and also an Alpine XM radio tuner that works off the AInet. is there any way to make a new Alpine radio work with the XM tuner? its a TUA-T020XM.

another Lance
01-05-2010, 08:35 AM
no one knows?

Tom.F.1
01-14-2010, 11:38 AM
my 9887 has AInet, I use 2 CD changers and the HD radio tuner

And its easy to look up connections on the alpine site

SentraStyleEMW
01-14-2010, 11:52 AM
pretty much any alpine radio that has "CDA" in the model number will have AI-Net.

Johnny Law.Lulz
01-14-2010, 02:29 PM
ill sell you a 9886 for $140. It has an Ai-net port.

another Lance
01-18-2010, 06:01 AM
I couldn't find anything on Alpines site about them having the AInet. I believe you though. Is that 9886 new or used?