PDA

View Full Version : Sprint Htc Touch Pro 6900 Flashed



DADEZSS
09-20-2009, 09:44 PM
I have a used but in good condition CDMA HTC touch phone from sprint i have it already flashed to metro pcs or if you want to use it for sprint you can just reset it and it'll go back to normal.I no longer have use for it i bought it brand new for $300 last yr and spent $100 on flashing it it includes internet,text,,messaing.Im sellin it beacuse i have another phone and no longer have use for this phone anymore.So if your interested in buying a flashed htc touch then here's your chance for it.Just need to go to metro its already unlocked so they'll be able to activate a line for you.I'm asking for 200 or pm me your reasonable offer and we can go from thier thanks.I have paypal and am a verified member.

http://i54.photobucket.com/albums/g87/DADEZ305FINEZT/IMG00070.jpg
http://i54.photobucket.com/albums/g87/DADEZ305FINEZT/IMG00071.jpg
http://i54.photobucket.com/albums/g87/DADEZ305FINEZT/IMG00073.jpg
http://i54.photobucket.com/albums/g87/DADEZ305FINEZT/IMG00074.jpg
http://i54.photobucket.com/albums/g87/DADEZ305FINEZT/IMG00075.jpg

wbkm85
09-21-2009, 11:55 AM
that's not a touch pro like your title says

rednas
09-21-2009, 03:45 PM
thats just a sprint touch.

DADEZSS
09-21-2009, 09:08 PM
Thank you captain obvious lol.