PDA

View Full Version : rewire HT Sub



Reit38
09-13-2009, 04:10 PM
i used to have this for my surround sound but recently bought a pioneer 918v
http://support.jvc.com/consumer/product.jsp?modelId=MODL027222&pathId=30&page=1&archive=true

since the speakers and sub are still working fine how can i rewire the sub to be used with my pioneer,, on the jvc unit it had a cable that hooked the sub to the reciever and thats how the audio was processed. now with the pioneer it has a sub output. is there a way of making this work or am i wasting my time?:crap:

blazeplacid
09-13-2009, 04:13 PM
if the new reciver has a sub out hook it up to that

Reit38
09-13-2009, 04:58 PM
nope
http://www.artofsale.net/receivers/html/vsx918k.htm