PDA

View Full Version : carpet ?



pitbull12887
08-16-2009, 09:20 PM
Is there anyway for me to carpet this without a seam? Just the piece that holds the amp. Ill have another piece of mdf on top of the sub box carpeted sepretaly. Just wondering if i can carpet the awkward shaped piece without making a seam. KKinda doubt it but figured i would throw it up.

Thanks

http://i98.photobucket.com/albums/l245/badassredneck06/Picture128.jpg

Blue Fury
08-16-2009, 09:27 PM
just one big piece would be easiest. But dont carpet it yet.. fix the upper left curve at least

pitbull12887
08-16-2009, 09:52 PM
just one big piece would be easiest. But dont carpet it yet.. fix the upper left curve at least

Yea i have to do a couple final things to it

Blue Fury
08-16-2009, 10:23 PM
you dont know of any online carpet stores do you? I need to buy some too

SSS 18734
08-16-2009, 10:26 PM
Yeah, I don't see why you didn't just make a cutout for the amp and for the sub itself (instead of the entire box) on your beauty panel.

I'd re-cut it for sure.

pitbull12887
08-16-2009, 11:04 PM
even if it was all one piece i wouldnt be able to keep it seemless would i?

pitbull12887
08-16-2009, 11:05 PM
you dont know of any online carpet stores do you? I need to buy some too

search speaker box carpet on yahoo...i seen a bunch for $5-$7 a yard

dappa5
08-17-2009, 12:53 AM
yes re-do and yes one piece my carpet rolls are 54 inches wide

BassMechkanic
08-17-2009, 11:28 PM
ok no one said it but, did you get a rat to knaw those cuts, look like you cut it with a chisel!