PDA

View Full Version : Box Size ?



BigMone0926
07-30-2009, 01:52 PM
Been looking at purchasing 2 old Lanzar Vibe Pro 15's 4 ohm svc. Cant really find any information on them and Lanzar has been no help. Has anyone ever used these or know what size ported box these work best in? Cant really find any specs other than the subwoofers being 500 watts rms and having a 3" coil.

BigMone0926
07-31-2009, 09:10 PM
Bump!! Please Help

Toone
07-31-2009, 09:16 PM
Why?

BigMone0926
07-31-2009, 09:24 PM
Why?

just to try them out getting them for very cheap. Heard they are not all that bad, any ideas on the size of a box for them?