View Full Version : Does anyone have the Panasonic CQ-C7301U

07-30-2009, 12:15 AM
im trying to figure out how to change from LPF to HPF on the headunit itself, but i cant get it to work.. can anyone help me out? maybe give me a link to the actual manual, or just tell me how to do it?

Rich B
07-30-2009, 12:18 AM

Theres a link to the manual in .pdf on that page.

07-30-2009, 12:24 AM
it doesnt show how to adjust it, it just shows u can, which i know, but on my unit it doesnt even come up, im trying to figure it out and its pissin me off cause i cant get it off LPF and on to HPF. which i know is an option. any help? BTW thanks for the link!

Rich B
07-30-2009, 12:25 AM
Look on page 18 in the .pdf (manual page 34) for the settings.

07-30-2009, 12:28 AM
thats wher im looking.. maybe im missing it?

07-30-2009, 12:29 AM
i see the setting for it, but that doesnt even come up on my head unit.. it goes from subwoofer to LPF back to volume level..

07-30-2009, 12:30 AM
manual says the default setting is OFF, well how do i turn it on?

Rich B
07-30-2009, 12:30 AM
1 Press [VOLUME]
(SEL: Select) to display the AUDIO menu

2 Press [VOLUME] (SEL: Select) to select a mode to be

3 Turn [VOLUME] clockwise or counterclockwise
to adjust.

Note: If no operation takes place for more than 10 seconds
in the audio menu (2 sec. in Main volume adjustment),
the display returns to the regular mode.

High Pass Filter
(Setting range: Filter OFF, 90 Hz, 135 Hz, 180 Hz, 225 Hz,
Default: Filter OFF)
1 : Up
2 : Down

07-30-2009, 12:32 AM
yes i undstand all that but what im saying is that the HPF option doesnt even come up

07-30-2009, 12:37 AM

Rich B
07-30-2009, 12:37 AM
I dont know what to say, I double checked to make sure your HU has a HP filter and Panasonic says it does.

View the complete product details

High & Low Pass Filters (crossover) Yes


07-30-2009, 12:41 AM
i dont know either.. i cant figure it out.. guess ill call panasonic tomorrow

07-30-2009, 06:19 PM
couldnt get ahold of panasonic today, does anyone have an answer to my problem? how to get the HPF to show up on my audio settings?