PDA

View Full Version : New: 01' Grand Am GT



ztkraptor
07-19-2009, 04:13 PM
Aight, well.
Hello.
I currently replaced my stock head unit.(was a monsoon)
I am using a Sony Head Unit now.
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665755568

Along with some Infinity Reference 6x9's in the back.
Still using stock door speakers.
Also I'm still using the Stock Monsoon Amp, that came with the car(no clue what the power is on it)


Just sayin hey, I'm going to post a few questions once do some searches and read up a bit.

1rockford1
07-19-2009, 04:14 PM
cool, u might want to get a new head unit bro.

ztkraptor
07-19-2009, 05:28 PM
the sony one is bad?
Seems pretty good so far.

Toxic_Acoustiks
07-19-2009, 06:02 PM
those cars are alot of "fun" to install in, lol

ztkraptor
07-19-2009, 06:14 PM
those cars are alot of "fun" to install in, lol


Yeah, its pretty interesting.
First I couldn't' find a harness that worked right for the HU.
So I just directly connected it (***** for the next guy LOL)

It shouldn't be too bad now, because I have the schematics for what wires go to which speaker. I just have to cut that pre-amp(stock) and what not. I'm lucky the stock amp is in the trunk, so i have access to the pre-amp feed from the head unit,(Which i would have to get an RCA converter for)
and also Post amp feed to the speakers. So not a lot of rewiring will be needed.

Toxic_Acoustiks
07-19-2009, 11:54 PM
finding a hole in the firewall was a task and a half, I did a grand prix which is some what similar, also the seats didn't fold down, so that was also fun