PDA

View Full Version : Box for AQ SDC 2.5 15", is this port length correct?



mike11202
07-17-2009, 08:56 PM
http://img.photobucket.com/albums/v407/mike11202/AQbox1.jpg

^^ Picture of box on RE Calculator

How long should the port be for 36 hz? Thanks

Xprime4
07-17-2009, 09:23 PM
edited:can't read

mike11202
07-17-2009, 09:28 PM
tell me you ain't gonna put two 15 into 4.1 ported?

its 1 15 :laugh:

mlstrass
07-17-2009, 09:45 PM
assuming 16^2 of port area per cube then the port should be 20" long...