PDA

View Full Version : factory amp bypass



Mongojerry36
07-02-2009, 09:55 PM
i know this question mustve been answered before but I have a 2001 toyota avalon with the JBL system in it. I have subs in the trunk and im getting a double din headunit.

Im keeping the speakers stock and my question is do i need a amp bypass or can I just stick with the regular wiring harness without blowing out the stock speakers?

Mongojerry36
07-04-2009, 09:33 AM
bump

blimblam
07-04-2009, 09:44 AM
if youre worried, just clip all the factory wires then run your own wires to the headunit

Mongojerry36
07-04-2009, 06:38 PM
but is the regular wiring harness sufficient?