PDA

View Full Version : 90sq in = in areo port area ?



Savag3
06-29-2009, 12:12 AM
I need 90 sq in of port , what kind of aero's should i run ? do they make 6" or 8" ?

tommyk90
06-29-2009, 12:17 AM
3 6's

Savag3
06-29-2009, 12:18 AM
thank you

Savag3
06-29-2009, 12:19 AM
i got em from parts express 2- 6" aero flare = $76 ! dam ! what if use 3 ?

Pioneer~Saturn
06-29-2009, 06:40 PM
^3 of what?

(3) 6" ports will approx = 90 sq inches of port area

DNick454
06-29-2009, 06:45 PM
Make your own if you're concerned about the cost. Just stack a couple pieces of MDF on the end of a piece of PVC tubing and flush a hole then use a large round-over bit on it. The pvc port is then mounted INTO the actual wall of the box and is completely flush and smooth. No external plate on outside of the box with screws... it actually looks nicer than aeros.

Pioneer~Saturn
06-29-2009, 06:58 PM
^x2 fo-ril

Stephen_c
06-29-2009, 10:55 PM
i got em from parts express 2- 6" aero flare = $76 ! dam ! what if use 3 ?

buy 1 more and get free shipping ;)

WOT
06-29-2009, 11:57 PM
Make your own if you're concerned about the cost. Just stack a couple pieces of MDF on the end of a piece of PVC tubing and flush a hole then use a large round-over bit on it. The pvc port is then mounted INTO the actual wall of the box and is completely flush and smooth. No external plate on outside of the box with screws... it actually looks nicer than aeros.

Any pics of examples? Curious if its possible to do without a router.....