PDA

View Full Version : eclipse titanium pro 15" box size?



dvsone
06-14-2009, 08:17 PM
I have an eclipse ti pro 15" that i'm trying to get specs on an enclosure for.As far as i know it can run in a 7.0 cu ft vented box w/ a 12"x12"x1 1/2" port.seems to big but this is suppositly the spl box for this sub.anybody have any ideas on what this sub should run in, the size is not an issue i want to run it in the enclosure that gives the most output. Please help.

l7runner
06-16-2009, 01:04 AM
From what I can recall those subs could work well in smaller enclosures like 2.5-4 cubes.

But I could be wrong, search these forums and see what you come up with

CobraStang98
06-16-2009, 01:06 AM
Pretty sure that they like on the smaller side ported boxes... But talk to Zeuslicious i know he has a pair of them that he runs or used to run.

RAM_Designs
06-16-2009, 01:12 AM
3-3.5ft^3 tuned around 35hz works well for them.

Zeuslicious
06-17-2009, 01:40 AM
I'll say 3.5-4cf and 32hz
Not an SPL Driver tho...