PDA

View Full Version : Important! Is this the only way panasonic?



trevor87
06-09-2009, 10:28 PM
Was putting my sub and amp in and had the neg batt disconnected. got everything in and hooked batt up. Started truck my flipout cq-vd7001u came on and said input code. Well my ******* turned it off then on and the screen went black nothing on it and it wont come back so i can put in the right code.

tried searching google this is all i could find. ****** thing is i got it from ebay with no remote.

http://www.fixya.com/support/t119689-unit_powers_but_screen_not_working

ANyone know if this is the only way to do it?

trevor87
06-09-2009, 11:52 PM
anyone messed with these>?

trevor87
06-10-2009, 01:26 AM
Someone has had to use one of these here. I need to know asap beacause now im riding around with no audio at all

Brian_smith06
06-10-2009, 01:29 AM
interesting. i have never had this issue. my deck is a little older though

trevor87
06-10-2009, 01:32 AM
You ever had the code screen come up? It came up for like a minute and i didnt know what to do not having the remote so i tried to cycle it on and off and now im stuck with this.

pickup1
06-10-2009, 01:32 AM
try all zero's or 123 etc...

trevor87
06-10-2009, 01:35 AM
I have the code. But the screen will not come up for me to input it. I just get a blank screen no matter what i try.

Brian_smith06
06-10-2009, 01:37 AM
how long did you let it sit disconnected? maybe try longer? not sure. never had this issue with mine.

trevor87
06-10-2009, 01:41 AM
It was disconnected for a good while. Time enough to wire up an amp and sub get it all mounted and truck back together.

trevor87
06-10-2009, 01:42 AM
Wonder if i should leave the battery connected or disconnected tonight to see if it makes any difference in the morning.

jpexpc
06-10-2009, 01:43 AM
^^^^

Agreed. Disconnect it from battery power again.

trevor87
06-10-2009, 01:47 AM
Hmm i tried disconnecting it for 15 mins. Should i try longer? the link i posted was saying i need to hit the power button on the remote to get the picture back but until i can find one im looking for other options all i need is the id screen to come back up then i can bypass it.

trevor87
06-10-2009, 01:51 AM
Ok i got the negative cable off for overnight. Do i need the positive off also?

I even tried unhooking the harness from the unit and trying the reset button and it turns on and off but still no picture yet. Im sure the unit is fine and its just a security feature because like i said the id screen popped up i turned the key off then on and then here i am.

jpexpc
06-10-2009, 01:59 AM
With the negative disconnected the positive is dead. Let us know how this turns out.

trevor87
06-10-2009, 02:03 AM
thanks post back in the am

Ridinhi
06-10-2009, 10:56 AM
i dont think its going to work no matter how lng you keep it off. It says try holding the joystick over to the right for about 10 seconds but you need the remote to power it on. You may be stuck until you can get the remote. Thats what i am going to try once i get the wiring harness for mine.

trevor87
06-10-2009, 01:51 PM
Well that didnt work. And panasonic said i had to fax my receipt before they can tell me the over ride feature. And since i dont have a regular receipt since it was bought from ebay i guess im screwed.

trevor87
06-10-2009, 02:39 PM
after browsing fixya all morning seems like its just a simple security feature and all i need is the remote to turn the screen back on and enter the code.

trevor87
06-10-2009, 06:31 PM
Well i borrowed a remote and hit the power button on it and the id code screen popped right up. Put my code in and the unit started functioning like normal! crazy how that works

jpexpc
06-10-2009, 08:07 PM
Good work.

trevor87
06-10-2009, 08:37 PM
yea now i need to find out what i can clean the fingerprints on the screen with.