PDA

View Full Version : I Had A Quesetion About Going Active



javy101
06-02-2009, 11:58 PM
SAYI HAVE TO SETS OF HERTZ HSK 165. THAT WOULD BE 4 TWEETS (Two each side) and 4 6.5 (two each side) for me to go active i would need 2 sundown 100.4 right. or what other options do i have

PaulThompson229
06-02-2009, 11:59 PM
you could run them on one amp, run each channel at 2 ohms. This wouldn't be truley fully active though.

James Bang
06-03-2009, 02:56 PM
wat

DEdwards
06-03-2009, 02:57 PM
:crap::wow:

bigaudiofanati2
06-03-2009, 02:58 PM
I just got lost. So you want to run 2 tweets on each side couldn't you just run that set of rcas that is sending the signal for the tweeters threw a splitter to 2 amps?

ramos
06-03-2009, 02:59 PM
SAYI HAVE TO SETS OF HERTZ HSK 165. THAT WOULD BE 4 TWEETS (Two each side) and 4 6.5 (two each side) for me to go active i would need 2 sundown 100.4 right. or what other options do i have

To truly run active you need Seperate channel of amplification for each individual speaker. And then a means of controlling each driver . Gonna have one helluva time tuning :)

tigerf117
06-03-2009, 03:00 PM
Basically he's saying he has 2 sets of Hertz 165's (so 2 6.5s and 2 tweets per door). He asking in order to run active he'd need two 4 channel amps, which he is correct. Or like Paul said, bridge them to 2ohms on the amp. Either or