PDA

View Full Version : need some kind of rubber mounts for my amps



stevew007
05-20-2009, 11:49 PM
i only have room in my astro build to mount the amps on the back of the box.I'm looking for a way to mount them on a full peice of mdf then mount the mdf to rubber mounts on the box. any ideas:confused:

dumple
05-20-2009, 11:50 PM
thick rubber small ruber condoms what? like beaker stops or little rubber grommets

DBBOOM
05-20-2009, 11:52 PM
Lowes'....................rubber plugs. They have assorted sizes.

stevew007
05-20-2009, 11:59 PM
needs to be something solid. if I screw though rubber plugs into the box it dont work. its like using motor mounts then bolting the motor strait to the frame.

Blue Fury
05-21-2009, 12:03 AM
Would it work if you bought a small sheet (4" x 3") of rubber from HD, then layered it according to your needs?

Kyle.
05-21-2009, 12:25 AM
You could try getting about 2" of rubber hose, cut it into 4 1/2 pieces, Cut a piece of MDF the size of the back of the box. Drill a hole in every corner. Put a screw in each hole, then on the other side put 1 piece of hose and mount to the box?

That's a little idea i had in mind, not sure if it would work/ something you'd want to do.

stevew007
05-21-2009, 09:06 AM
well i dont want anything that is ridgid going from the box to the amp rack.