PDA

View Full Version : KDC x991 + 16gb pendrive



Konstantin
04-27-2009, 08:19 PM
I used to have a 4gb pendrive for my x991 but now I got 16gb to get more music on there, but it seems that at random when I turn on the car the headunit will tell me No Device. I take the pendrive out and in again and it works.

Could it be the size of the pendrive? O maybe its just dirty?

Louisiana_CRX
04-27-2009, 08:22 PM
try to reset the deck....

Konstantin
04-28-2009, 05:37 PM
I guess I'll try that first.

Konstantin
05-01-2009, 07:23 PM
Ok, I tried resetting the unit and the problem persists. Any other suggestions before I go out and buy an 8gb pendrive? xD I'd like to not spend any more cash for now.

Justin89T
05-01-2009, 08:16 PM
Holy ****. Show me a retailer that calls your device a 'pen drive'

Konstantin
05-01-2009, 08:23 PM
Who cares what its called? Pendrive, thumbdrive, usb drive, flash memory. As long as it works...

RXZILLA
05-01-2009, 09:40 PM
Update the 991 from the Kenwood website. Software....it is free.

Macklessdaddy
05-03-2009, 04:23 PM
I used to have a 4gb pendrive for my x991 but now I got 16gb to get more music on there, but it seems that at random when I turn on the car the headunit will tell me No Device. I take the pendrive out and in again and it works.

Could it be the size of the pendrive? O maybe its just dirty?

i use a 4gb and it does the same thing to me sometimes

macq32
05-03-2009, 06:06 PM
on my 791, 2 of my 4gigs play fine 100% of the time. Then I have a 2gb that almost always requires me to re-plug whenever I start my car. From my experiences I'd say its definitely the drive and not the player

Konstantin
05-04-2009, 01:22 PM
Well, I went ahead and upgraded to the latest firmware and haven't had trouble since then. I guess it fixed the issue.

RXZILLA
05-04-2009, 01:41 PM
great