PDA

View Full Version : Pioneer Headunits. Which one had Pause?



Korn4Life
04-19-2009, 10:00 PM
Ok I have a Pioneer Premier DEH-790BT and for the life of me I cannot find anyway to pause the unit. Im thinking the feature dosent exist. So my question is What Pioneer Headunits (Not the lower end stuff) have a Pause button or Pause feature? Im not looking for a mute button either... I would also like it to be able to be unpaused from the remote of possible.... Thanks for the help

LazyRider
04-20-2009, 04:40 AM
I have a 6900ub and it has a pause button on the remote and you can also pause it through the HU in the menu.

alvitae
04-20-2009, 04:57 AM
Mine has a pause button right on the face.

http://www.crutchfield.com/S-mXQy6W0MHUN/p_130DEHP670/Pioneer-DEH-P6700MP.html

bass_lover1
04-20-2009, 11:39 AM
Pioneer is stupid, in that regard.

They either have them on the face, or buried in a menu. Two of the main reasons I ditched my 880PRS, both the pause and mute features, were in a menu instead of on the face. Granted they were both on the remote, but I never use remotes for HUs.

xx24xx
04-20-2009, 07:27 PM
The pause button is located on the new head unit you are going to replace that garbage with.

SicAudio
04-21-2009, 06:47 PM
The pause button is located on the new head unit you are going to replace that garbage with.

that garbage is 1 of the 2 most popular deck brands in the lanes !

to answer the ? the remote has a button that says pgm on it that pauses it :)
PIONEER PREMIER FTW MOFO'S

SicAudio
04-21-2009, 06:49 PM
alpine and eclipse decks were unusable in our spl car because anything higher than 135 db they would skip the 690ub we switched to has been good to over 150+ in 100's of cars in the lanes.

Korn4Life
04-21-2009, 08:18 PM
The pause button is located on the new head unit you are going to replace that garbage with.

Are ya kidding me? Where else can you get a Headunit with Bluetooth and the IPOD interface built right into it for under the price of the 790? Its pretty awsome to have 8000+ songs to choose from using the IPOD but then when I want to play music off of my phone I just push a button and what ya know Im playing songs through the Bluetooth... U must love ALpine... They make a nice unit but Pioneer are just better IMO

champaned_out
04-22-2009, 06:11 AM
i had a pioneer 880prs and if i remember correctly it had a pause function on the remote... i dont think it had one on the faceplate though

google123
04-22-2009, 06:26 AM
my p7800mp has a pause function in the menu but there is a "pgm" or something like that button on the remote that pauses playback without having to go through the menu. on another front the cd-ub100 usb adapter that i was so happy to purchase was a massive let down. :(

iamamp3pimp
04-22-2009, 06:30 AM
i had a pioneer 880prs and if i remember correctly it had a pause function on the remote... i dont think it had one on the faceplate though

its in the menu as well...

champaned_out
04-22-2009, 06:58 AM
^
i meant that there isnt a button to push on the faceplate without going into the menu

xx24xx
05-05-2009, 12:35 AM
I'm not calling all Pioneer garbage. Yes, they do have some neat features. I just think it's inexcusable to not have a pause button on the face of a HU. It's like not putting a volume button on the side of a cell phone. It's a strong personal preference.

As for the remote .... well I don't find myself going to it. It sits in the center console.