PDA

View Full Version : nube box ?



mecaspl151
04-15-2009, 03:31 AM
this is my first post so dont flame me to bad for such a noob ? as of now i have subs up port back a buddy of mine sais if i mack a box with subs up port up ill do better numbers on a termlab

michaellane
04-15-2009, 03:38 AM
all depends on your car...everyones is different. i do sub and port both on the same side.

mecaspl151
04-15-2009, 03:47 AM
its a hatch car but i cant make my box wide enough for my subs and port faceing back thats why i have my subs up port back and i can do subs up port up if it will help with numbers

mecaspl151
04-15-2009, 11:46 PM
anyone? else

DB-Audio
04-15-2009, 11:51 PM
try subs back port up i've heard from a couple of my friends that this will make a little diference not sure if its true though