PDA

View Full Version : can you run active on the kenwood dnx8120



holla105
03-12-2009, 02:44 PM
can you run comps active on the kenwood dnx8120?

Fiercetimbo17
03-12-2009, 02:49 PM
Nope, the only double din you can go active with is the alpine's paired with the H701

shavenblazer
03-12-2009, 02:50 PM
The only way i think u can is to buy another moduel for it.

James Bang
03-12-2009, 02:51 PM
3 way crossover?

band pass crossover for midrange? dunno? :confused: