PDA

View Full Version : can someone design me a box for an e8?



99grandprixGT
03-01-2009, 09:40 PM
well my e8 should be here mid of the week and i need a box design if someone could help me out id appreciate it. thanks.i looked in other threads and it looks like they recommend .60 cubic ft. so if someone could do .60 cft to 32hz.sub and port on same panel. thanks. :)

99grandprixGT
03-02-2009, 12:01 AM
bump any one help me out:)

IDSkoT
03-02-2009, 12:02 AM
well my e8 should be here mid of the week and i need a box design if someone could help me out id appreciate it. thanks.i looked in other threads and it looks like they recommend .60 cubic ft. so if someone could do .60 cft to 32hz.sub and port on same panel. thanks. :)

Got some dimensions you want?

Rather have it wide? Or what?

And sub / port which way?


EDIT:: Wait... nevermind. Reading > Me. I'll PM it to you in a bit.

99grandprixGT
03-02-2009, 12:04 AM
Got some dimensions you want?

Rather have it wide? Or what?

And sub / port which way?

ok cool. thanks for the help

Supergumby5000
03-02-2009, 12:06 AM
i have a design for an E8, 1 cu ft @ 30hz, 27" wide, 10" tall, 12.5" deep.

LMK if the other one doesnt work out for you.

bones22
03-02-2009, 12:07 AM
UPS says by end of day Wed. you arent all that far really.

how much power are you going to put on it?
you can put it in about half that size box with enough power

Supergumby5000
03-02-2009, 12:11 AM
UPS says by end of day Wed. you arent all that far really.

how much power are you going to put on it?
you can put it in about half that size box with enough power

are ya talking to me about the power and whatnot?

300RMS. and the box design modeled out pretty well with the e8.

99grandprixGT
03-02-2009, 12:11 AM
i have a design for an E8, 1 cu ft @ 30hz, 27" wide, 10" tall, 12.5" deep.

LMK if the other one doesnt work out for you.
alright ill let you know thanks.


UPS says by end of day Wed. you arent all that far really.

how much power are you going to put on it?
you can put it in about half that size box with enough power

cool thanks man. the amp i'm going to be using is rated at 500 at 4 ohm, so i dont know how much power i want to send to it. its rated at 200? so probably like 300. its going in my car temporarily, going to sell my stuff i have now so i can save up for new stuff this summer, and use this to get me by. and then after that ill prob pick up another one and stick it in my brothers car

bones22
03-02-2009, 12:23 AM
alright ill let you know thanks.



cool thanks man. the amp i'm going to be using is rated at 500 at 4 ohm, so i dont know how much power i want to send to it. its rated at 200? so probably like 300. its going in my car temporarily, going to sell my stuff i have now so i can save up for new stuff this summer, and use this to get me by. and then after that ill prob pick up another one and stick it in my brothers car

put it in .3-.4 and give it 400-500

bones22
03-02-2009, 12:24 AM
are ya talking to me about the power and whatnot?

300RMS. and the box design modeled out pretty well with the e8.

no sorry gumby that was to grandprix

99grandprixGT
03-02-2009, 12:30 AM
put it in .3-.4 and give it 400-500

ill try it out. im going to build a couple boxes for it and test it, and get some practice at building boxes.

IDSkoT
03-02-2009, 12:36 AM
http://img.photobucket.com/albums/v714/TwistedShot/2DWDimen.jpg

I didn't know what to make the port width, honestly... that's 8 cubic inches (1" wide, 8" high)


EDIT:: BTW: that's a double baffle it you can't tell. It was either that or a recessed baffle. It's nearly exactly at .6 cuft.

99grandprixGT
03-02-2009, 10:14 AM
thanks!

psych0ticnemes1
03-02-2009, 11:06 AM
Pff... You know I would have done it for you.

IDSkoT
03-02-2009, 03:21 PM
Pff... You know I would have done it for you.

I WUZ QWIKER!