PDA

View Full Version : Sufficient power?



groove269
01-20-2009, 12:43 AM
I will soon be getting Image Dynamics CSX64 , i have an old school PG R804 amp that pushes out 125w X 4 . The ID's rated at 150w RMS, will this work?

MmatsDude
01-20-2009, 12:44 AM
yo u stay by venice highschool?

thegreatestpenn
01-20-2009, 12:46 AM
sure it'll be fine.

groove269
01-20-2009, 01:01 AM
yo u stay by venice highschool?

Yeh...why?

groove269
01-20-2009, 01:03 AM
sure it'll be fine.

Since my amp is a 4 -channel, would it be wise to run 2 channels to the speakers and the other 2 to the tweeters or should i run the tweeters from my HU?

groove269
01-23-2009, 11:33 AM
I was thinking about buying mids, hookin em straight to amp then using (2) 3.5" speakers instead of usual tweeters running em to the remaining 2 channels, would this work without running them with a X-over?

Hoodlum007
01-23-2009, 02:27 PM
I will soon be getting Image Dynamics CSX64 , i have an old school PG R804 amp that pushes out 125w X 4 . The ID's rated at 150w RMS, will this work?

Those comps come in 2 ohms as well, try to get the CSX62's so you can get more wattage out of the amp at a 2 ohm load.