PDA

View Full Version : noob question.HELP



norcrawler
12-19-2008, 08:30 PM
so i bought a 4runner from a guy mabey like 3 days ago and there was no deck in it just speakers.i hooked all my **** up and there is no sound commin from the rears just the front two.i heard there was a factory crossover or some **** thats connected to the rear speaker and i should just hardwire them straight to the main run.
so i pop the rear apart and there is one for each speaker.a little box with some other **** on it.

one of the speakers in the rear were a nice infinity and the other was stock.
the infinity was 4 ohm and the stock one was a 2ohm.
could this be what caused them to stop working and **** out?
and could i just wire two 4 ohm speaker up to the main wires straight to the deck? i have some kickers right here

any help would be great.thanks

this is it right here
http://i162.photobucket.com/albums/t254/user4391/100_1091.jpg

shaneb
12-19-2008, 08:32 PM
That doesn't look like a crossover to me...
And yes you can just wire the speakers to the deck. Assuming you are talking about a aftermarket deck.

norcrawler
12-19-2008, 08:35 PM
That doesn't look like a crossover to me...
And yes you can just wire the speakers to the deck. Assuming you are talking about a aftermarket deck.

lol ya a pioneer deh-6000ub
and i said some crossover or sumshit lol. i have no idea what it is,just some factory bs.:rolleyes:

so id be fine wiring 2 4 ohm speakers up to it and bypassing this thing?

thanks

shaneb
12-19-2008, 08:36 PM
Yes you would be perfectly fine.

funkyab
12-19-2008, 08:39 PM
direct connections are your friend my friend!!!

Death_by_Bass
12-19-2008, 08:43 PM
they had one of those in a titan i worked on i think they were for the fade adjustments....