PDA

View Full Version : eclipse head units



LumpyCheeseman
12-15-2008, 11:46 PM
ok, i got 3 cars here with the eclipse cd3100 (got a steal of a deal on em), but i didnt get the aux in cable with them. i've got some kenwoods here that have aux cables with the same plug, but they dont seem to be the right pinout.


i've got some cheapie china cables i dont mind crackin open to repin.


anyone got the right pinouts for the eclipse's?

bigbangtheory
12-16-2008, 02:06 AM
Would imagine a 3.5 to 2.55mm cable would work. Least that is how a couple of my decks were in Kenwood and Pioneer.

Not sure about the Eclispe's.

LumpyCheeseman
12-16-2008, 08:13 AM
it uses this connector for aux. no 3.5 or 2.5 on it

http://www.universal-radio.com/CATALOG/parts/0954.html

LumpyCheeseman
12-17-2008, 02:38 AM
bump. need to try to get this done real quick, customer wants his car back

LumpyCheeseman
12-20-2008, 04:17 PM
nobody has the pinout?