PDA

View Full Version : viper 5900 wiring



toyotamobbin
12-12-2008, 12:01 AM
So i decided to install my viper 5900 without the remote start feature because i drive a manual and don't have the necessary modules of make if safe, and i am wondering if i need to hook up any of the heavy gauge wiring coming off of the satellite relay box as they appear to be for the remote start interface. On a side note im not currently planing on hooking up a starter kill,if that is what the wires are for.

THUNDERBIRD
12-12-2008, 12:34 PM
i would hook the ignition up, thats how the system resets itself.

toyotamobbin
12-12-2008, 12:45 PM
ok so the ignition wire is the only critical wire in that harness?

qkassidyw
12-15-2008, 01:02 PM
If you aren't doing R/S or starter kill (which make sme wonder why you got the 5900) then yes all you need is ignition.

And you wont even need the box or heavy wire, you can pull it out of that ribbon harness connecting the brain and relay pack. It will be the pink wire.