PDA

View Full Version : what bypass?



lostsuspect21
11-13-2008, 08:21 PM
i just bought the autopage rs-1000 was woundering what bypass i would need to make this work on my 07 magnum?

SethPhillips
11-13-2008, 08:22 PM
www.bypasskit.com

you are going to need a door lock interface/ transponder bypass.

or you can do just transponder bypass and do relay's and resistor's for lock/unlock..

lostsuspect21
11-13-2008, 08:28 PM
www.bypasskit.com

you are going to need a door lock interface/ transponder bypass.

or you can do just transponder bypass and do relay's and resistor's for lock/unlock..

**** i searched for about 30 min and you post this up thanks man

lostsuspect21
11-13-2008, 08:36 PM
http://www.bypasskit.com/product.aspx?prodid=CHDL7-PK2

would that do the trick?

SethPhillips
11-13-2008, 08:39 PM
http://www.bypasskit.com/product.aspx?prodid=CHDL7-PK2

would that do the trick?

yup!

lostsuspect21
11-13-2008, 08:42 PM
yup!

thank you sir, now how the hell do i order one i just searched ebay and google shopping i got nothing....

SethPhillips
11-13-2008, 08:44 PM
thank you sir, now how the hell do i order one i just searched ebay and google shopping i got nothing....

i have that part in stock.. but it would be + shipping

i am sure you can find it cheeper of line ect ect..

i dunno if you can order direct from bypasskit.com or not???

just search..

THUNDERBIRD
11-13-2008, 10:43 PM
xk532(doors and immobilizer) or my personal favorite pkuch2x

lostsuspect21
11-13-2008, 10:52 PM
xk532(doors and immobilizer) or my personal favorite pkuch2x

whats the difference betweent the two?

THUNDERBIRD
11-13-2008, 10:57 PM
the pkuch2x is a immobiler bypass only. the other is both a immobilizer bypass and door lock bypass.

lostsuspect21
11-13-2008, 11:22 PM
the pkuch2x is a immobiler bypass only. the other is both a immobilizer bypass and door lock bypass.

thanks i ended up ordering the other one not the pkuch2x.

THUNDERBIRD
11-14-2008, 11:44 AM
right on. make sure the installer flashes it to the proper plateform. if you are gonna do the install you need to have it flashed to you vehicle and you need the xkloader to do that or the bitwriter2

lostsuspect21
11-16-2008, 01:25 AM
right on. make sure the installer flashes it to the proper plateform. if you are gonna do the install you need to have it flashed to you vehicle and you need the xkloader to do that or the bitwriter2

im gonna have a shop do it, you think they would have the xkloader? i mean directed is pretty common i would guess...?

THUNDERBIRD
11-16-2008, 09:36 PM
depends on the shop. they should if they sell and install dei.

lostsuspect21
11-17-2008, 11:54 PM
depends on the shop. they should if they sell and install dei.

it doesnt come pre flashed?