PDA

View Full Version : JVC KD-AV7010 questions



jco1385
11-13-2008, 07:29 AM
i got all this stuff installed and immediately put the car on blocks to swap my tranny. now that i'm done with that i have some potential problems.

1. i have a 12 disc changer. i can't get the HU to "see" it and have it as a source option

2. how the fawk do i get to the eq settings and **** on here? there is a TON of menu options

might have more when i get to actually sit down and mess with it. i've never had a HU of this caliber and never had a changer either so help is appreciated.

jco1385
11-13-2008, 09:18 AM
:crap:

this is a nice HU, no one has it or has used it???

shenanigans!!

jco1385
11-13-2008, 04:33 PM
feck....

anyone got this changer???

jco1385
11-14-2008, 03:25 PM
no?

GOT DAMMMMMIT!!!!1!!1