PDA

View Full Version : Box volume



ahillworks
11-06-2008, 09:38 PM
So i put these http://www.rockford-fosgate.com/rfte...412_812-TS.pdf into winisd and got 1.2 for the volume needed to build a box does this sound right. Seems alittle low to me lol.

bladebarrier
11-06-2008, 09:44 PM
So i put these http://www.rockford-fosgate.com/rfte...412_812-TS.pdf into winisd and got 1.2 for the volume needed to build a box does this sound right. Seems alittle low to me lol.

The pdf link isn't working for me.

ahillworks
11-06-2008, 09:48 PM
Sorry http://www.rockford-fosgate.com/rftech/library/1994/5_Subwoofers/PCH-412_812-TS.pdf

k_schutte
11-06-2008, 09:52 PM
WinISD said 3.015 @ 35hz for my HDC315....

Thats why i don't use it anymore...

ahillworks
11-06-2008, 09:54 PM
lmao I knew I did not like this program for a reason. Ok some one refresh my memory. If I have the VAS amount is there a formula to figure out the air space needed for a box???