PDA

View Full Version : Alpine iDA x-100 went BAD over night



GrandCherokee
09-24-2008, 10:34 PM
It now doesnt pick up ANY USB connection what so ever.
and yes...it happened over night.
this blows
...and I doubt anyone can help me out cuz all I tried other usb cables/mp3s
but still no usb connection, it doesnt even bother searching.
:crying:

flipside1212
09-24-2008, 10:36 PM
x200 ftw

GrandCherokee
09-24-2008, 10:38 PM
the x100 suppose to be better lol
but seriously i dont wanna go through all this b.s again I just wanna fix it and move on.
hopefully its something i can fix-or else i got no choice

flipside1212
09-24-2008, 10:38 PM
send it to alpines repair company its a flat rate of 90 i think unless its a huge issue

GrandCherokee
09-24-2008, 10:42 PM
send it to alpines repair company its a flat rate of 90 i think unless its a huge issue

and i can find this repair company of their website?

flipside1212
09-24-2008, 10:43 PM
ya itll give u all the info for them

GrandCherokee
09-24-2008, 10:47 PM
-this blows

GrandCherokee
09-24-2008, 10:57 PM
i bought it through ikesound.com
so i should do everything through them correcT?

ghart999
09-25-2008, 12:49 PM
Yes you should. Alpine probably won't warranty it from Ike.

GrandCherokee
09-25-2008, 07:25 PM
this is weird...
i tried out my friends video ipod and it works

johndoe1234
09-25-2008, 07:31 PM
Was it an itouch by chance that wont work again?

Supergumby5000
09-25-2008, 07:33 PM
this is weird...
i tried out my friends video ipod and it works

if you updated itunes/ipod, that could cause problems, you may have to roll back your ipod

GrandCherokee
09-25-2008, 07:35 PM
Was it an itouch by chance that wont work again?

nah and i havent updated my ipod

GrandCherokee
09-25-2008, 07:36 PM
o and keep in mind that it charges...when plugged in

johndoe1234
09-25-2008, 08:02 PM
o and keep in mind that it charges...when plugged in

The same thing happened to me and my ipod touch (wouldnt recognize the ipod but would charge it. This happened after about a week and a half) so i returned the ipod and am now using my old 30gig video ipod that works fine

tuff57
09-25-2008, 08:36 PM
try resetting the ipod that happens with my computer sometimes it might be the same with the head unit

GrandCherokee
09-25-2008, 10:15 PM
try resetting the ipod that happens with my computer sometimes it might be the same with the head unit

???

tuff57
09-25-2008, 10:55 PM
put the ipod on hold for 10 seconds take it off hold then hold the middle button and play/pause button untill screen turns black with the apple logo

tuff57
09-26-2008, 04:04 PM
edit^ the menu and middle button sorry

GrandCherokee
09-27-2008, 04:09 PM
headunit is perfectly fine i just needa get a new ipod...the only thing it can do is charge...itunes wont pick it up either so yea

GrandCherokee
09-27-2008, 04:29 PM
IT WORKS!!!!!!!!!! :D
thanks guys
i just hadaa reset it