PDA

View Full Version : HU, RCA Too, EQ..



MmatsDude
08-27-2008, 06:06 PM
Wich is the RCA Cable I need to, to connect My Eq to HU.


Is it this one?

http://www.knukonceptz.com/productDetail.cfm?prodID=KRY-1F2M

fasfocus00
08-27-2008, 07:07 PM
what are you asking??? b/c the cable that you have a link to is a splittler. just a set of RCA cables from you HU pre-amp output to your EQ input.

MmatsDude
08-27-2008, 07:19 PM
. just a set of RCA cables from you HU pre-amp output to your EQ input.

i need to buy the rca cables that got from the HU to EQ to have my EQ hooked up to my HU..

do they make an RCA for this or can you use any RCA?

can you link me to wich one it is

TurdFergueson2
08-27-2008, 07:24 PM
i need to buy the rca cables that got from the HU to EQ to have my EQ hooked up to my HU..

do they make an RCA for this or can you use any RCA?

can you link me to wich one it is

Depending on where the EQ is, you can buy shorter ones. I got some 3 footers off ebay a while back
They look just like the ones going to your amps. You do have amps hooked up right?

fasfocus00
08-27-2008, 07:26 PM
i got a pair of 18 inchers

MmatsDude
08-27-2008, 07:44 PM
Depending on where the EQ is, you can buy shorter ones. I got some 3 footers off ebay a while back
They look just like the ones going to your amps. You do have amps hooked up right?

yeah i got rca's for my amps

it think ill be needin a 3 foot one cuz the eq is by the hu

mcsoul
08-27-2008, 08:02 PM
Here is the .5m (1.5 ft) pair.

http://www.knukonceptz.com/productDetail.cfm?prodID=KRY2.05M

MmatsDude
08-27-2008, 08:35 PM
Thanks.