PDA

View Full Version : cut outs for 6'' aero ports



Joseph M
08-21-2008, 12:33 AM
i heard you can use a drill bit for the cut outs of a aero port but what size is it? a size 6???? in drill bit.

BushJ311
08-21-2008, 12:38 AM
Thats a big drill bit.I have never seen one that size before.

Joseph M
08-21-2008, 12:46 AM
me neither a guy over at smd i think did it. he said he wouldnt recomend it cuz it burnt up his drill but it works.

97gp
08-21-2008, 12:49 AM
They have them that size but they're pretty much just for using on a drill press.

BushJ311
08-21-2008, 12:49 AM
Have fun finding one that size. and paying for it. :crap:

97gp
08-21-2008, 12:53 AM
A hole saw

http://www.computerpoweruser.com/images/smartcomputing/fullsize/00843400.jpg

BushJ311
08-21-2008, 12:56 AM
A hole saw

http://www.computerpoweruser.com/images/smartcomputing/fullsize/00843400.jpg

What sizes do they have?

bball09124
08-21-2008, 12:59 AM
a jigsaw would cost about as much as a hole saw that big.

kmanian
08-21-2008, 01:01 AM
you can buy hole saws as big as 12" but they cst a crap load, you seriously would be much better off getting a small router and jig or jig saw.

Senco
08-21-2008, 11:41 AM
Its called a hole saw... a nice set ISNT cheap.. I paid over 200 for my hole saw's.... Dont you have a sabre saw or jig saw available to you?

SPL140.2
08-21-2008, 11:58 AM
my cutouts were 8.5" for 6" aeros. Used a jasper jig and plunge router.

lilmaniac2
08-21-2008, 12:00 PM
jasper jig + plunge router > hole saw, getting a drill to turn a hole saw that large isnt fun

Measure the size of the inner flare and that will be your cutout size

Buck
08-21-2008, 12:00 PM
and you'd have to buy one bigger than 6 inches, because of the flares on the aeroports