PDA

View Full Version : Hooking up an LCD



Woodmister
06-16-2003, 11:47 AM
How do you hook up an LCD with only the ground and power wires?

lizardskins7
06-17-2003, 04:14 PM
What do you mean by only the ground and power wires?
Doesn't it have any other wires for the video signal?

BDIDDY
06-17-2003, 04:19 PM
http://forums.caraudio.com/vb/showthread.php?s=&threadid=28385


this might help a little but if not ask paikah for help.

Woodmister
06-17-2003, 04:54 PM
Ok, it has the power and ground wires, for the power. And does have the video hook up, maby speaker but not sure (Im getting a FM modulator to run the sound to my HU). I have been told I can hook the power wire to my HU's power wire (hot wire) and ground it to my HU's ground. Was I told correctly...

lizardskins7
06-18-2003, 03:30 AM
Originally posted by Woodmister
Ok, it has the power and ground wires, for the power. And does have the video hook up, maby speaker but not sure (Im getting a FM modulator to run the sound to my HU). I have been told I can hook the power wire to my HU's power wire (hot wire) and ground it to my HU's ground. Was I told correctly...

Yeah, you can hook it into the HU's power and ground. You might run into problems if you start hooking too much stuff up there cause your HU won't be able to get enough power, but a single LCD doesn't need much of any current so you'll be fine.
Another spot to look into for getting power would behind the cigarette lighter if it's easy to get at in your car.