PDA

View Full Version : anyone in Wichita ?



DeltaX
08-06-2008, 10:36 PM
Hello everybody,

I just got all the stuff I need (hifonics class A/B 600W, kenwood hu, alpine type R 500W rms and sealed box along with all wiring kits and harnesses. )


I am thinking about gettin it together on my own since I am an electrical/software engineer and it shouldnt be hard at all. But I know my work will be messy since I never done it. Yeah, I hate cables laying around all over the place.

If anyone pro and experienced enough interested to help, I would appreciate that

Eugenics
08-06-2008, 10:40 PM
Cochise is in Wichita i believe. I myself am in Hays. Meka and Ballstothewall are in Manhattan.

DeltaX
08-06-2008, 10:43 PM
Thanks for the prompt reply.

Does he get on here much?

Eugenics
08-06-2008, 10:44 PM
He checks in every so often. You might send him a PM and see whats up. Have never met him personally but he seems like a good guy.

kovemaster559
08-06-2008, 10:45 PM
is this in kansas? if so your cool!

DeltaX
08-06-2008, 10:46 PM
is this in kansas? if so your cool!

yezzir

DeltaX
08-06-2008, 10:48 PM
He checks in every so often. You might send him a PM and see whats up. Have never met him personally but he seems like a good guy.

fosho, we'll c if he checks this 1st :)

SSS 18734
08-06-2008, 10:49 PM
I'm a little over two hours away, come on over!

DeltaX
08-06-2008, 10:53 PM
I'm a little over two hours away, come on over!

Thanks man. I appreciate that. I used to live in KC and I know lots of people do car audio.

Lemme see 1st if I can do it here. I know for sure I wont take my car to any stupid shop. I remember 3 years ago I took my ex prelude to a shop in Lawrence to get an alarm system. They just ****ed up. I ended up redoing it on my own and that took me a min.

DeltaX
08-10-2008, 02:08 AM
just installed the stuff and just turned it on but nothing comin outta the sub. I didnt poke into it. I guess, I will look it up tomorrow.

lemme know if you have some advices or somethin

DeltaX
08-10-2008, 06:12 PM
I connected the sub to 9v bat and it worked. This is strange. all the amp wiring connections are fine :(

Eugenics
08-10-2008, 06:26 PM
do you have a dmm?

DeltaX
08-10-2008, 06:29 PM
nope

DeltaX
08-10-2008, 08:21 PM
I just tested the amp and the sub with my ipod and they r working fine. It must be the hu or the RCA. But most likely, the RCAs :)

I am glad its not the sub/amp

DeltaX
08-11-2008, 05:26 PM
I figured it all out :) its working like a charm now.

SubNoize05
10-07-2008, 05:28 PM
Im in wichita man!!!

SubNoize05
10-07-2008, 05:29 PM
good 2 c you got it all workn! haha