PDA

View Full Version : Enough port area??



gsuchyta
07-27-2008, 01:49 AM
Are 3 4" aero ports enough port area for 2 mach 5 IXL 15"s???? Need to save as much enclosure area as possible.

hatemonger
07-27-2008, 01:55 AM
Are 3 4" aero ports enough port area for 2 mach 5 IXL 15"s???? Need to save as much enclosure area as possible.

if you can do 4, you should

gsuchyta
07-27-2008, 02:30 AM
I don't know if I will be able to fit 4 on the front baffle where I want the ports to come out of so I'm really hoping 3 will suffice

hatemonger
07-27-2008, 02:35 AM
I don't know if I will be able to fit 4 on the front baffle where I want the ports to come out of so I'm really hoping 3 will suffice

yeah. having 4 makes them longer. what about 2 6 inch ports? what's length look like with those?

btdickey99
07-27-2008, 02:37 AM
yeah. having 4 makes them longer. what about 2 6 inch ports? what's length look like with those?

2 6" aeros> 4 4" aeros

go that route if at all possible

NissanKicker
07-27-2008, 02:37 AM
(1) 8" aero....

btdickey99
07-27-2008, 02:54 AM
(1) 8" aero....

where can one be bought?

hatemonger
07-27-2008, 03:03 AM
where can one be bought?

you could probably get 8 inch pvc at a plumbing supply or maybe landscape supply store.

NissanKicker
07-27-2008, 03:35 AM
^^^ x2

Here - Ruston, LA - you can by an 8" PVC @ Building Supply & Co.

NissanKicker
07-27-2008, 03:35 AM
^^^ x2

Here - Ruston, LA - you can buy an 8" PVC @ Building Supply & Co.

gsuchyta
07-27-2008, 02:17 PM
The problem I'm having is the front baffle I want the ports to come out of is 34.5" wide X 15.75" tall and I have to squeeze 2 15's and 3 4" aeros and I don't think I could do 4 4" aeros much less 2 6" aeros.