PDA

View Full Version : Flush mount for two HDC3 12's



F3RR3T
07-15-2008, 05:51 AM
Heres the latest build out of the shop. just need to hit it with some 800 grit before i ship it out

http://i106.photobucket.com/albums/m244/F3RR3T_01/PICT0009.jpg
http://i106.photobucket.com/albums/m244/F3RR3T_01/PICT0008.jpg

kotec123
07-15-2008, 05:56 AM
what is it tuned to? Port seems a bit small....could be the pic tho

F3RR3T
07-15-2008, 05:59 AM
what is it tuned to? Port seems a bit small....could be the pic tho

tuned to 33hz theres 15 sq inches of port per cube

F3RR3T
07-15-2008, 06:42 AM
i just noticed how close the flush mount was

mlstrass
07-15-2008, 09:13 AM
Box looks very nice, but why the low tuning?

jbizzle
07-15-2008, 09:19 AM
looks nice and clean :thumbsup:

PSturmer
07-15-2008, 11:17 AM
tuning is a bit low. nice job on the box. you should of put a brace inside of the box also between the subs. that way there is 3 layers in that thin strip. and then of course filling in the screw holes with puddy if its for a customer.

Buck
07-15-2008, 11:21 AM
i wana see some subs in it!

matte
07-15-2008, 11:25 AM
wooo its my box =]

there will be pics with the subs in it once i get everything lol

THUMPPER
07-15-2008, 12:02 PM
I would definately put a brace in between the subs....

what is the port velocity of this box (percentage to mach)?

F3RR3T
07-15-2008, 01:43 PM
i will get the port velocity from my designer for you. i was hoping no one would notice not having the braces yet. i ran out of 1 1/8 dowel rods

F3RR3T
07-15-2008, 01:44 PM
Box looks very nice, but why the low tuning?

that is between him and the designer

Ali1
07-15-2008, 01:45 PM
very nice!!!!

matte
07-15-2008, 01:45 PM
rob i think you should brace it a wee bit after lookin at those pics..its pretty thin right there and with 4kw i dont want it blowing to pieces :(

F3RR3T
07-15-2008, 01:48 PM
i will get the port velocity from my designer for you. i was hoping no one would notice not having the braces yet. i ran out of 1 1/8 dowel rods

u fail at the interwebz

Ali1
07-15-2008, 01:48 PM
with 4krms, i would do 3 braces ----2 rods going from baffle to back, and 1 rod going from side to side

Ali1
07-15-2008, 01:49 PM
u fail at the interwebz

fair enough!

matte
07-15-2008, 01:50 PM
i saw that you said that..i meant to get more then brace it..

96MaxGLE
07-15-2008, 01:52 PM
that's some good build quality...that is tuned pretty low for AQ's

matte
07-15-2008, 01:55 PM
that's some good build quality...that is tuned pretty low for AQ's

thats what ive heard and read but the designer assured me that it would sound good tuned to 33. hes pretty **** knowledgable and well-respected so i trust him on that one.

Ali1
07-15-2008, 01:57 PM
what amp is beeing used? memphis? audioque 3500?

shortyg83
07-15-2008, 01:58 PM
how big is that box? like total cubic feet

F3RR3T
07-15-2008, 02:00 PM
how big is that box? like total cubic feet

i dont recall actually i believe 3 cubes ill have to find the blueprint in my pile thats cluttering my dest

matte
07-15-2008, 02:02 PM
what amp is beeing used? memphis? audioque 3500?

right now sundown 1500d as a temp for a few months until i get a hold of something bigger :)

matte
07-15-2008, 02:03 PM
yea its like 2.9 or something like that

Ali1
07-15-2008, 02:04 PM
those subs will be laughin at 750rms :laugh:

matte
07-15-2008, 02:05 PM
those subs will be laughin at 750rms :laugh:

i know..thats why im gettin a bigger amp ;)

F3RR3T
07-15-2008, 02:10 PM
i know..thats why im gettin a bigger amp ;)

or another 1500

matte
07-15-2008, 02:10 PM
or another 1500

nah i dont want to run 2 amps lol. so is adding bracing a possibility?

F3RR3T
07-15-2008, 02:12 PM
nah i dont want to run 2 amps lol. so is adding bracing a possibility?


no it was always going to be apart of it.

matte
07-15-2008, 02:13 PM
no it was always going to be apart of it.

wha? :confused:

deLeo
07-15-2008, 02:13 PM
hes getting a saz3000 and selling me the sundown for mad cheap 200+ship LOL i wish... nice box matty

F3RR3T
07-15-2008, 02:15 PM
wha? :confused:


no bracing is not a possibility.

it was always going to be put there:D

just isnt in the pics i have to go buy more dowel rods

matte
07-15-2008, 02:15 PM
3000 is a possibility but id like more..200+ship? idk about that man lol. got a hot sister? throw her in and its a deal

F3RR3T
07-15-2008, 02:17 PM
3000 is a possibility but id like more..200+ship? idk about that man lol. got a hot sister? throw her in and its a deal

if shes 18 plus send her to florida and ill pay shipping on your box,

ill put her *** to work lol

deLeo
07-15-2008, 02:17 PM
LOL... get on aim *** we can talk more

deLeo
07-15-2008, 02:19 PM
if shes 18 plus send her to florida and ill pay shipping on your box,

ill put her *** to work lol

i live in florida... about 30min from u which is why im buying my amp threw you :waycrazy:

F3RR3T
07-15-2008, 02:19 PM
get on aim teh both of you

matte
07-15-2008, 02:20 PM
no bracing is not a possibility.

it was always going to be put there:D

just isnt in the pics i have to go buy more dowel rods

your good at confusing the **** outta me lol

finish up soon! my subs shipped out already i believe

F3RR3T
07-15-2008, 02:20 PM
i live in florida... about 30min from u which is why im buying my amp threw you :waycrazy:

come help build boxes lol.

got 6 to build

Ali1
07-15-2008, 02:26 PM
wha? :confused:


:wow:

the guy said it was part of the plan to begin with!!!!! he just ran out of dowels( the pieces used to brace), so he is waiting on the pieces!!!!!!!!

F3RR3T
07-15-2008, 02:28 PM
:wow:

the guy said it was part of the plan to begin with!!!!! he just ran out of dowels( the pieces used to brace), so he is waiting on the pieces!!!!!!!!

yay lol

if you want a cookie ill send you one :D you pay ship?

F3RR3T
07-15-2008, 02:41 PM
your good at confusing the **** outta me lol

finish up soon! my subs shipped out already i believe

it doesnt take much to confuse you :P jk jk

Ali1
07-15-2008, 02:43 PM
yay lol

if you want a cookie ill send you one :D you pay ship?

cmon bud, i fvckin expressed it in the lamest terms possible, can't cover shipping? Send it usps mail in an envelope, I'll take my chances....

Ali1
07-15-2008, 02:44 PM
it doesnt take much to confuse you


fixed

F3RR3T
07-15-2008, 02:45 PM
fixed

:D

Ali1
07-15-2008, 02:48 PM
:D

now we are really gonna confuse him, let's stop here :furious:

matte
07-15-2008, 02:51 PM
riiiight

F3RR3T
07-15-2008, 02:56 PM
:P

its ok matte

shortyg83
07-15-2008, 03:23 PM
this box is kinda small is it not?
Isnt like min size for a 12 hdc312 like 2.2 each

Ali1
07-15-2008, 03:25 PM
this box is small : http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=330874

matte
07-15-2008, 03:29 PM
its a bit small but it should work out very nicely

shortyg83
07-15-2008, 03:36 PM
its a bit small but it should work out very nicely

I dunno about that man. You dont have enough amp (which you said your getting more.) And the box around is like a cube and half MIN to small. Good luck tho we will have to meet up so I can hear it.

F3RR3T
07-15-2008, 03:38 PM
I dunno about that man. You dont have enough amp (which you said your getting more.) And the box around is like a cube and half MIN to small. Good luck tho we will have to meet up so I can hear it.

audioque said it should do fine. not optimum but should be fine. I would of like more space to work with but there wasn't any

shortyg83
07-15-2008, 03:44 PM
Im sorry if i came of mean or putting it down. Its a nice build but I was just saying size is kinda short. Dj helped me with tuning and size for my box for my single hdc312 and my box was tuned to 35hz(yes lower then optimal) but my box is like 2.6cubes

F3RR3T
07-15-2008, 03:51 PM
Im sorry if i came of mean or putting it down. Its a nice build but I was just saying size is kinda short. Dj helped me with tuning and size for my box for my single hdc312 and my box was tuned to 35hz(yes lower then optimal) but my box is like 2.6cubes


ya she is small
if hes not satisfied we will figure something out :cool: