PDA

View Full Version : Can i change how my box is ported?



Tehgregzor
07-07-2008, 05:13 PM
right now i have a ported box in a single cab truck. The port fires toward the passenger side wall. The port is tuned to 30 hz...

My question is two fold...

1) Can i seal up that port with mdf, and install aeroports on the top of the box?
2) If i can indeed install those ports, it wouldn't hurt to go ahead and change the tuning of the box to my liking, would it?

Pioneer~Saturn
07-07-2008, 05:17 PM
That would work...and if you make that MDF piece able to be taken in and out...you then can make any tuning and port setup you want..

Tehgregzor
07-07-2008, 05:21 PM
http://img89.imageshack.us/img89/7827/76771872vh7.th.jpg (http://img89.imageshack.us/my.php?image=76771872vh7.jpg)



30 hz is pretty low for my kinda music...maybe up to 36 or 38?


http://img89.imageshack.us/img89/4329/22459096kv8.th.jpg (http://img89.imageshack.us/my.php?image=22459096kv8.jpg)

Pioneer~Saturn
07-07-2008, 05:31 PM
yea...around 35 is good for alot of music...i usually dont go higher though..

Tehgregzor
07-07-2008, 05:35 PM
thanks for the tip. By the way, SICK build in your saturn. Very nice.

Pioneer~Saturn
07-07-2008, 05:48 PM
thanks for the tip. By the way, SICK build in your saturn. Very nice.

Thanks :D