PDA

View Full Version : 6" aero question



poundindak69
06-17-2008, 09:00 AM
i have a 6" aero port laying around and i want to use it in my next build. i was wondering what it would be tuned to if i put it in a 2.5 cube box. it is i think 12" long. i know that the box it was built for which was 4 cubes it was tuned to 35hz.

JEXTEL
06-17-2008, 09:03 AM
that will put you at about 43.1hz

SeanDub
06-17-2008, 09:03 AM
44.5 Hz

poundindak69
06-17-2008, 09:05 AM
thanks guys

pr-festiva
06-17-2008, 09:06 AM
44.5 Hz

did you use the psp calc. to get that length?

poundindak69
06-17-2008, 09:06 AM
do you think that is to high to tune for a 12 Hd3?

poundindak69
06-17-2008, 09:09 AM
also it might be longer. but idk have to measure to see. but i am sure it is between 12-14 inches long

poundindak69
06-17-2008, 09:28 AM
also how much do you think i could sell this for?