PDA

View Full Version : i can recone a 12' basket to an 18" right?



spike_e
06-14-2008, 04:34 PM
can i ?

icpurplepplalot
06-14-2008, 04:37 PM
No, but you can take the 12'' basket off and put an 18'' on, an recone that

spike_e
06-14-2008, 04:38 PM
okso i need an 18" basket. gotcha

kovemaster559
06-14-2008, 04:40 PM
okso i need an 18" basket. gotcha

yup and recone kit

icpurplepplalot
06-14-2008, 04:41 PM
What are you reconing?

spike_e
06-14-2008, 04:42 PM
i think im gonna recone a q. unless it ends up costin me too much. then im just gonna buy an ssd

icpurplepplalot
06-14-2008, 04:43 PM
i think im gonna recone a q. unless it ends up costin me too much. then im just gonna buy an ssd

It'll be around $100 for the kit, plus you need the basket and the glue.

fbi90909
06-14-2008, 04:43 PM
it'll cost maybe 120-125 to buy a recone kit + 18" basket.

kovemaster559
06-14-2008, 04:44 PM
just use wood glue it works awesome haahahah

spike_e
06-14-2008, 04:45 PM
i got the price. the recone is 85. the basket is i thnk 38 and shipping is 15.
and the motor im lookin at is around 100
so around 240 to do the recone. plus i have never done one.
or i can get an ssd for 175

spike_e
06-15-2008, 12:50 AM
any one have a basket?