PDA

View Full Version : New Atomic APX's Box



hazardous0388
06-03-2008, 01:46 AM
Well I didn't like the last box I built....was just tuned too low for my liking. So i built a box that was around 3.9 cu ft before all displacements. has two 4 inch aero ports that are 11.25 inches long a piece. Sounds alot better and I'm pleased with it.

Subs face the right, ports face the left.


http://i74.photobucket.com/albums/i267/hazardous0388/NOW1.jpg
http://i74.photobucket.com/albums/i267/hazardous0388/NOW2.jpg
http://i74.photobucket.com/albums/i267/hazardous0388/NOW3.jpg

Zeuslicious
06-03-2008, 01:51 AM
Nice!!!!!

hazardous0388
06-03-2008, 01:54 AM
Thanks zeus! Finally something went right. took a few weeks...

PsychoTheRapist
06-03-2008, 01:56 AM
Looks pretty solid! vids?

hazardous0388
06-03-2008, 02:02 AM
Looks pretty solid! vids?

soon to come!!!

memphisman
06-03-2008, 03:47 PM
**** them subs look mean!!

dtbrown
06-04-2008, 05:59 AM
You're welcome. :)

Lets see a pic of box inside all way. And if you upgrade to two 6" ports you better not put those wires through the ports. LOL

hazardous0388
06-04-2008, 03:47 PM
You're welcome. :)

Lets see a pic of box inside all way. And if you upgrade to two 6" ports you better not put those wires through the ports. LOL

LOL thanks for the box design jeff. :D also, if I upgrade to 6 inch aero ports, will they be the same length as the 4's?

bhsdriller
06-04-2008, 04:24 PM
LOL thanks for the box design jeff. :D also, if I upgrade to 6 inch aero ports, will they be the same length as the 4's?

I'm no expert on this but iirc when you go with a bigger diameter port the port gets longer for the same tuning

dtbrown
06-05-2008, 03:07 AM
I'm no expert on this but iirc when you go with a bigger diameter port the port gets longer for the same tuning


Correct, You will need to go at least 5" longer. Or as long as the inside flare is at least 4" away from the motor of the sub so it has room to breath.