PDA

View Full Version : I can't get on CA.com (without a proxy)



fwb_1234
05-21-2008, 11:59 PM
I found this utility on my macbook called port scan (part of Network Utility for Mac users). It say's
"Please enter an internet or IP address to scan for open ports"
So, I put in "caraudio.com." It ran, I went to bed cause I was tired, and when I woke up, Ca.com was teh broken. I thought I had crashed it. Obviously, I didn't, but I have somehow looked myself out of it.

Could I get some help.

I can't get on with either firefox or safari, and I've tried clearing all the personal information (cookies, temp. files, etc)

fwb_1234
05-22-2008, 01:17 AM
help?

hoxie08
05-22-2008, 01:17 AM
Hacker!

Rawr-DQ
05-22-2008, 01:23 AM
Yeah buddy!

click start > click my computer > right click c: > select format > hit OK/yes/confirm.

This will undo what that nasty program did, and go back to the way the computer worked before all of this crap.

fwb_1234
05-22-2008, 01:34 AM
lol. very funny.

i had no idea what it was. i just put in a familiar url.

Rawr-DQ
05-22-2008, 01:57 AM
**** you have common sense.

duece212
05-22-2008, 01:59 AM
haha..nice way to get your IP blocked

fwb_1234
05-22-2008, 12:03 PM
Yep. I think that's what I did. I'm at the airport now and it works like a charm.

lilmaniac2
05-23-2008, 01:45 AM
port scanning pisses people off :fyi:

hell I was afraid google was gonna get mad at me last night because i was trouble shooting and ping'd them 100 times lol

fwb_1234
05-23-2008, 05:17 PM
port scanning pisses people off :fyi:

hell I was afraid google was gonna get mad at me last night because i was trouble shooting and ping'd them 100 times lol

Help?

Johnny Drama
05-23-2008, 05:19 PM
If DSL unplug router power cord count to 10 and replug.
If on cable, call cable company for new IP.
If on dial up you should not be having this issue.

If doesnt work let me know and we will need to get on AIM for some 1 on 1 buttsecks to fix.

crunktimes.com
05-23-2008, 05:20 PM
The only way to get it taken off is to ask goob to do it which he may not even handle himself and you need to get your IP un blacklisted, if you only did it once I would say he has some crazy (and not needed) security measures in place but that is the only way it is gonna happen and well good luck with that.