PDA

View Full Version : Port tube bracing?



gsuchyta
05-08-2008, 01:07 AM
Do you have to brace the port tube on the inside of the box or is drilling it on the outside enough? its 3 3inch aeros 14 inches long. 4 8" assassins 3.1 cu ft.
What's the best way to brace the end of the port tube inside the box?

BrianChia
05-08-2008, 01:17 AM
I would brace it if its longer than about 6".

bjfish11
05-08-2008, 08:02 AM
If you glue it together with PVC adhesive, there is really no need to brace it unless it is really long. I have never had a problem with not bracing them.

miker
05-08-2008, 09:58 AM
Mine are glued together with the PVC adhesive, then the are caulked in the hole, and are secured with "L" brackets.

SPY
05-08-2008, 10:12 AM
I have 1 4" aero 13.75" long glued together and no bracing and it works fine.

adas
05-08-2008, 10:16 AM
aeros are pretty solid ater being glued, they don't move at all. I use 15" 6" aeros in my buddies box, and they dont move at all, nice and solid.:)

I wouldnt worry about bracing em

gsuchyta
05-08-2008, 07:47 PM
cool that helps alot thanks