PDA

View Full Version : AQ hdc3 10 box



poundindak69
04-29-2008, 12:20 PM
i am going to start peicing my system together for my car and i was wondering if two AQ hdc3's in 4 cubes or 1 in a T-line be louder? i love the lows and with be suppling them with one or two AQ 2200 this summer. will be going in a 98 VW cabrio.

poundindak69
04-29-2008, 01:11 PM
anyone

poundindak69
04-29-2008, 03:45 PM
hello

Decado2
04-29-2008, 03:47 PM
whats the rms on a hd3 10"?

poundindak69
04-29-2008, 03:48 PM
1000 what can handle more

chambiec1
04-29-2008, 05:20 PM
I'd like to know how the hell your gonna fit 4 cubes in that tiny *** car. Hell, my box is 4.5 and there is no way I could see something like that fitting

poundindak69
04-29-2008, 05:28 PM
I'd like to know how the hell your gonna fit 4 cubes in that tiny *** car. Hell, my box is 4.5 and there is no way I could see something like that fitting

its goin' to fill the whole trunk

chambiec1
04-29-2008, 05:31 PM
its goin' to fill the whole trunk

Building it in the trunk then I'm taking it?

poundindak69
04-29-2008, 05:37 PM
yeah i am goin' to have to

miker
04-29-2008, 05:47 PM
Your posts sound like a foreigner...

Thats sad..

poundindak69
04-29-2008, 05:52 PM
Your posts sound like a foreigner...

Thats sad..


how is that?