PDA

View Full Version : Premier deh-860mp with RF 3sixty.2



Hybrid90accord
04-29-2008, 12:29 AM
im back to running my deh-p860mp and i can get a rf 3sixty.2 for $100 brand new. ive used the 3sixty.1 on many customer cars running factoy headunits but havent used it with an aftermarket high end unit yet. Im running my the 860mp in active(pro mode) and wanna know will it conflict with the 3sixty.2 in active? the main reason i wanna use the 3sixty.2 is because the 860mps time alignment ***** so i wanna use the 3sixty.2 for time alignment and further tuning

Hybrid90accord
04-29-2008, 10:46 PM
no one familiar with the RF 3sixty.2??

Fat_boy
04-29-2008, 11:15 PM
....nm...

DBfan187
04-29-2008, 11:16 PM
360.2 debuted in 2006

Fat_boy
04-29-2008, 11:21 PM
hehe sorry I was looking at your pioneer deck pictured on the right and well...nm..

corbett123
04-30-2008, 03:44 PM
i saw you did some work with the rf 3sixty.2 and 1. and i cant find anyone that has. i have a saab and i was told that i could use the 3sixty and that would improve the saound wuite a bit. i was going to go with the Kenwood eXcelon KOS-V1000 CarPortal. what do u think i should do?


thanks
justin

Hybrid90accord
05-07-2008, 09:02 PM
yeah it will it smooths out everything and corrects it, its a sweet unit.

nismos14
05-09-2008, 05:04 PM
What you could do is put your 860 back to std mode, and then run active through the 360.