PDA

View Full Version : Ported Sub Box For 15" Hc?



QuadPioneer
05-09-2003, 03:47 PM
Winisd is useless lol. Is there any other programs for designing sub boxes? Or does anyone have dimensions for a 15" HC, ported to 35-40 hz??

Randy Savage
05-09-2003, 03:49 PM
Give me dimensions you have to work with, hurry up!!

QuadPioneer
05-09-2003, 03:54 PM
33x17x14

Randy Savage
05-09-2003, 03:59 PM
33x17x14= 4.545 cu ft. after wood displacement.
Tuning- 35 hz
Port- 12.5x3x13

tune it to 37, port is 12.5x3x11.1

tune it to 40, port is 12.5x3x8.78

QuadPioneer
05-09-2003, 04:03 PM
.... is that a circular port, and your giving me the diameter and length or what?

Randy Savage
05-09-2003, 04:08 PM
Originally posted by QuadPioneer
.... is that a circular port, and your giving me the diameter and length or what? Slot port...

I gave you the size of the port, assuming you use the side that is 14" for the length of the port...its 3" wide, and 13" deep...

http://img.villagephotos.com/p/2003-4/144974/CYBAYPNQGJGKFBBWTZWU-box2.jpg

It would look like the port I did there....using the side as the length of the port...

QuadPioneer
05-09-2003, 04:14 PM
Aight thanx man